Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/ee-rengoering.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/ee-rengoering.dk/public_html/wp-content/themes/jupiter/framework/includes/minify/src/Minifier.php on line 227
Vores team – EE Rengøring

Vores team

Vores team består af friske og professionelle medarbejdere

Vi er en lille/mellemstor rengøringsvirksomhed med base i Fredericia. Der sætter en ære i kvalitet og at aftaler bliver overholdt. Vi arbejder under overenskomst, så der er ordnede forhold både overfor teamet og vores kunder.

 • Ulla Egeskov
  Ulla Egeskov Direktør

  Ulla, har startet virksomheden tilbage i 2000, men har sidenhen overdraget virksomheden til Bjarne.

  Ulla, kender i dag til ALLE funktionerne i virksomheden lige fra udførelsen af selve rengøringen, over lagerstyring, via bogholderi til PR.

   

  Ullas fritid går med hendes hunde og så er hun rigtig tit at finde i en håndboldhal.

 • Bjarne Eriksen
  Bjarne Eriksen Indehaver

  Bjarne er indehaver af virksomheden. Bjarne kender til alle opgaver hvor der skal bruges “man-power” men efter en arbejdsulykke er Bjarne ikke selv i “marken” på samme plan som før. Af samme grund er det Ulla, der er daglig leder af virksomheden.

   

   

  Bjarne holder meget af at sejle.